Florin Iordache: Ia românească, uniforma de la miting

Florin Iordache
Florin Iordache

Florin Iordache, şeful Comisiei speciale pentru Legile Justiţiei, a făcut câteva precizări despre prezenţa simpatizanţilor PSD la mitingul de sâmbătă.

Florin Iordache a făcut precizările în emisiunea Denisei Rifai la Realitatea Tv:

'Eu voi veni in camasa albă. Dar vor veni nu numai în alb. Probabil vor veni colegi in ii. Pentru că e cămaşa tradiţionala a românilor. E o chestiune la libera apreciere a fiecăruia. O să vedeţi, nu o să fie numai alb. Albul e o chestie de puritate, de pace, de prietenie.'

'În perioada cât am fost la guvernare şi cât nu am fost la guvernare, în instituţii s-au produs abuzuri. Dar dacă legile nu sunt suficient de clare şi nu au fost interpretate cu buna credinţă s-au întâmplat abuzuri. Chiar dacă suntem la putere în Parlament şi la Guvern, în România s-au întâmplat abuzuri şi prin măsurile pe care le luăm încercăm să eliminam abuzurile care s-au petrecut în ţara noastră.' a precizat Iordache, referitor la motivul pentru care se organizează mitingul.

'Fiecare organizaţie judeţeană îşi suportă cheltuielile. Suntem organizaţi să aducem un număr cât mai mare de simpatizanţi să vină la miting. Fiecare organizaţie locală trebuie să poată să suporte această deplasare."

"Eu cred că puteam să organizăm acest miting încă de acum un an. Dacă reuşim să cumunicăm mai bine vom obţine un scor şi mai mare la următoarele alegeri" a spus deputatul PSD."

"Eu am avut ideea cu parcarea de la Palatul Parlamentului, pentru că sunt oameni care vor să-l viziteze. Pe mine nu mă speria că vin sute de mii de oameni în Bucureşti."

Dacă vor fi primiţi şi cei de la #rezist, parlamentarul a zis că "nu înţelege de ce aceştia protestează". "Dacă ei protestează de dragul de protesta... Vom adopta abuzul în serviciu fără prag, săptămâna viitoare." a declarat la Realitatea Tv Florin Iordache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel