Urmărește emisiunea live


Florin Iordache, deputat PSD: Partidul are nevoie de Liviu Dragnea

Un deputat social-democrat consideră că PSD are nevoie de Liviu Dragnea și afirmă că sunt mulți colegi în teritoriu care își doresc ca acesta să rămână în continuare în funcţia de preşedinte executiv al partidului.

"Am văzut foarte multe reacţii ale colegilor, pentru că urmează un an important, 2016, în care vom avea alegeri locale, alegeri parlamentare şi Liviu Dragnea, ca preşedinte executiv avea un rol şi are în continuare un rol foarte important în pregătirea şi desfăşurarea alegerilor. În consecinţă, am văzut foarte multe reacţii ale colegilor din teritoriu, care îi cereau să revină şi practic, cred că va fi un vot în Biroul Permanent Naţional, dacă Liviu Dragnea va rămâne sau nu va rămâne în continuare preşedinte executiv", a declarat, luni, la RFI deputatul PSD Florin Iordache.

În opinia parlamentarului, "partidul are nevoie de Liviu Dragnea şi cred că Liviu Dragnea a demonstrat că este un foarte bun organizator şi cunoaşte foarte bine partidul (...). Cred că dacă va fi şi un vot în Biroul Permanent, Liviu Dragnea va renunţa la a-şi menţine această solicitare de demisie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel