Florin Ghiulbenghian, afirmații bombă: Vasile Blaga și Traian Băsescu, vizați

Florin Ghiulbenghian anunță noi denunțuri la DNA. Din platoul Antena 3, din emisiunea "Q&A" cu Alessandra Stoicescu, Florin Ghiulbenghian a declarat că unele denunțuri la DNA pot ajunge până la Traian Băsescu și ar fi făcut și împotriva copreședintelui PNL, Vasile Blaga, dar faptele s-au prescris în cazul său.

Florin Ghiulbenghian a spus, sâmbătă seară, la Antena 3, că probatoriul din alte dosare poate să ducă la denunțuri despre infracțiuni comise de fostul președinte Traian Băsescu. El a vorbit și despre posibile infracțiuni comise de Vasile Blaga, despre care spune că este "regina vămilor", nu Sorin Blejnar, așa cum se spunea, infracțiuni care s-au prescris.

"Regina Vămilor este Vasile Blaga. O informare despre activitatea sa i-am făcut personal. Din păcate, multe dintre fapte s-au prescris. Eugen Petrescu coordona la Modrogan o reţea de trafic de influenţă. Radu Mărgineanu nu a spus nimic de Vasile Blaga. Viorel Comăniţă nu este unul dintre oamenii lui Vasile Blaga, se face o confuzie. Domnii Băsescu şi Blaga nu mai sunt în relaţii bune din 2005. Blaga a refuzat să mai execute ordinele lui Traian Băsescu" a mărturisit Florin Ghiulbenghian.

Florin Ghiulbenghian susține că acţiunile autorităţilor de la Moraviţa, Albiţa şi alte vămi au avut loc în urma denunţurilor depuse de el.

Mugur Ciuvică, președintele GIP, a cerut, ironic, alcool în timpul emisiunii, susținând că afirmațiile i se pare "de-o bere", nu afirmații confirmate cu fapte care să facă obiectul unor denunțurii, ci discuții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel