Florin Galiş a DEMISIONAT din ALDE: S-a dorit, de fapt, să plec

ALDE
ALDE

Fost preşedinte interimar al ALDE Arad, Florin Galiş, a demisionat, marţi, din partid, după ce, în ultima perioadă, a avut mai multe mesaje critice la adresa actualului preşedinte al organizaţiei, deputatul Eusebiu Pistru, fost membru PNL.

'Am decis astăzi să îmi depun demisia din ALDE Arad. Nu e o decizie pripită, iar cei care au urmărit replicile din ultima vreme vor înţelege rostul demersului meu. Deşi am încercat crearea unui dialog intern, am înţeles că s-a dorit, de fapt, să plec. Păstrez până la capăt regretul că cei care conduc astăzi ALDE Arad nu au avut capacitatea de a găsi căile interne de comunicare şi nici acţiunile care să ducă la normalizarea situaţiei din filiala arădeană, de natură să permită, implicit, evoluţia ei pozitivă', a declarat marţi, pentru Agerpres, Florin Galiş.

'Acreditarea ideii că ALDE este un partid serios'

Totodată, Galiş i-a salutat pe 'colegii oneşti' din ALDE, menţionând că alături de aceştia a încercat, cu precădere în perioada în care a fost preşedinte interimar al organizaţiei judeţene (după plecarea la Parlament a fostului preşedinte al organizaţiei, Mihai Calimente- n.red.), 'acreditarea ideii că ALDE este un partid serios, cu structuri în curs de a deveni bine articulate, pe care arădenii puteau să îl investească cu încrederea lor'.

Atmosfera din ALDE Arad

Galiş a afirmat că nu a făcut politică doar pentru sine, ci pentru comunitate şi pentru echipa care i-a fost alături. 'Iar fiindcă aminteam de echipă, doresc să menţionez faptul că nu plec singur din partid, ci împreună cu mai multe zeci de membri ai unor organizaţii de pe Valea Mureşului şi de pe Valea Crişului Alb, care au decis să demisioneze de asemenea din ALDE, nemulţumiţi de atmosfera din ALDE Arad', a adăugat Florin Galiş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel