Florin Costea, dat afară de la Steaua și scos dator de club

florin-costea
florin-costea

Jucătorul Florin Costea a fost dat afară de la Steaua, la sugestia noul antrenor al roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf. Contractul atacantului adus liber de contract după dezafilierea Universităţii Craiova a fost  reziliat.

Florin Costea îşi poate găsi o altă echipă, care va trebui să plătească suma de 200.000 de euro, prima de instalare pe care atacantul a primit-o de la Gigi Becali atunci când a semnat cu Steaua, scrie prosport.ro. De fotbalist s-a interesat deja ŢSKA Sofia, echipă care la dorit înainte de a fi luat de Steaua, dar şi alte două echipe din Liga I.

Cu toate acestea, pentru a-şi recupera măcar o parte din banii investiţi în fotbalist, oficialii roş-albaştrilor i-au cerut acestuia prima de instalare primită în vara lui 2011, aproximativ 200.000 de euro. În condiţiile în care Florin Costea nu va înapoia suma, aceasta va deveni, conform înţelegerii, responsabilitatea de plată a noului club la care va evolua fotbalistul.

 Mihai Costea va rămâne, în schimb, la Steaua, pentru că Gigi Becali nu este dispus să piardă suma importantă investită pentru aducerea lui, 1,4 milioane de euro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel