Florin Cîţu s-a dezlănțuit la adresa PSD: Acesta a fost mandatul meu!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Florin Cîţu a declarat vineri că mandatul său de premier desemnat a fost acela de a menţine perspectiva alegerilor anticipate şi că nu ar fi acceptat să primească voturile PSD şi ALDE. 

'PSD-ul s-a comportat iresponsabil în toată această perioadă. Le-am cerut de patru luni de zile să nu mai voteze în Parlament legi populiste care aruncă în aer bugetul. Ieri au votat o astfel de lege. Cum să negociezi cu aceşti oameni? Aceşti oameni sunt toxici şi când am spus 'România fără PSD', aşa ar trebui să fie.' a spus Cîțu.

'Trebuie să ţineţi mine că mandatul meu a fost acela pentru a menţine alegeri anticipate. Era un proiect pe care l-am acceptat împreună cu toţi partenerii din Opoziţie. Unii parteneri din Opoziţie cu care ar trebui să mai discutăm, care s-au răzgândit între timp', a declarat Cîţu la Parlament, înaintea şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Întrebat dacă a fost avută în vedere şi varianta în care să preia guvernul, Florin Cîţu a spus: 'Dar nu cu voturile PSD şi ALDE', potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel