EXCLUSIV  Florin Cîțu l-a dat în judecată pe Eugen Teodorovici. Decizia instanței

Florin Cîțu l-a dat în judecată pe Eugen Teodorovici. Recent, instanța a dat sentința. 

Anul trecut, în urma unor jigniri, Florin Cîțu a decis să-l dea în judecată pe Eugen Teodorovici. Cererea de chemare în judecată a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 5, la începutul lunii martie a anului trecut. Recent, instanța s-a pronunțat. 

Judecătorul a decis respingerea acțiunii lui Florin Cîțu ca neîntemeiată și îl obligă pe premierul nominalizat să plătească 2500 lei cheltuieli de judecată. Decizia nu este însă definitivă.

Reamintim că în luma martie a anului 2019, la dezbaterea bugetului în Comisiile de buget-finanţe, Eugen Teodorovici i s-a adresat lui Florin Cîțu:

„Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost. Ai auzit? Cîţule, după ce că eşti urât, eşti şi prost!", i-a spus Teodorovici.

A fost însă doar un prim episod dintr-o serie de atacuri reciproce între cei doi, de cealaltă parte, Cîțu acuzându-l pe Teodorovici că ar fi spion rus. 

Iată minuta instanței:

"Solutia pe scurt: Respinge actiunea ca neintemeiata Respinge cererea reclamantului cu privire la cheltuielile de judecata ca neintemeiata Obliga reclamantul la plata catre parat a sumei de 2500 de lei cheltuieli de judecata-onorariu avocat. Cu apel in 30 de zile de la comunicare, cererea urmand a se depune la judecatoria sector 5 Bucuresti Pronuntata in sedinta publica 22 01 2020."

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel