Florin Cîţu, anunţul momentului. O companie renunţă la ajutorul de şomaj

Florin Cîțu
Florin Cîțu

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a anunţat că o mare companie prezentă şi pe teritoriul României nu mai are nevoie de banii pentru şomajul tehnic de la Guvern. 

"Felicitări IKEA!

Tocmai am terminat o video conferință cu doamna Sara Del Fabbro, CEO IKEA Southeast Europe și doamna Violeta Nenita, Market Manager IKEA Romania în legătură cu decizia companiei de a nu folosi suma de 858 504 lei necesară plații șomajului tehnic pentru perioada 17 martie - 12 iunie.

Reprezentații companiei IKEA au spus că desi ne aflam în fața multor provocări in perioada urmataore, în opinia lor rezultatele companiei urmează să fie mai bune decât se așteptau acum câteva luni de zile. Astfel compania IKEA a luat decizia de a nu folosi banii de la buget pentru plata șomajului tehnic.

Aceasta decizie a companiei este încă o dovadă că am luat măsurile corecte la timpul potrivit și am reușit să reducem semnificativ impactul crizei economice asupra companiilor care activează în România.

Mulțumesc IKEA și vă asigur că fondurile respective vor merge în acele segmente ale societății care au mare nevoie de ajutor.", a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel