Florin Cîţu, mesaj către parlamentari: Acum NU este momentul!

Florin Cîţu trasmite un mesaj către parlamentari, în ziua în care trebuie să meargă în forul legislativ pentru votul de învestitură.

"Mesaj pentru colegii mei parlamentari! Nu mai promovați legi care au potențialul să arunce în aer situația financiară stabilă a României. Spațiul fiscal pentru proiecte populiste este ZERO. Avem nevoie de fiecare resursă financiară și trebuie să folosim eficient tot ce avem. Acum nu este momentul să reintroduceți taxe pe care noi le-am scos sau să votați pomeni electorale. Din contră. Este nevoie de responsabilitate altfel omorați TOATE sectoarele economice. Inclusiv cele care nu sunt afectate direct de ce se intamaplă acum în economia globală.

Deja am redistribuit din fondul de rezerva aproximativ 620 milioane lei pentru Ministerul Sănătății. Este posibil să fie nevoie de mai mulți bani. În următoarele zile venim și cu măsuri pentru susținerea sectoarelor din economie. Întâi trebuie să vedem ce sectoare și cum sunt afectate. În funcție de această analiză alegem măsurile care să acționeze direct și eficient", a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel