Florin Cîțu- Sorin Grindeanu, șefie ANCOM. Contestație EXCLUDERE PSD, ce se întâmplă

Sorin Grindeanu a fost propus la șefia ANCOM de către prim-ministrul Mihai Tudose. El a primit vot pozitiv, astăzi, la comisia parlamentară de specialitate. 

În timpul audierilor din Parlament, lui Sorin Grindeanu i s-a atras atenția că a contestat decizia de excludere din PSD, că i-a spus lui Liviu Dragnea că rămâne PSD-ist pe viață, dar și că a spus că i-a lipsit pupincurismul pentru a rămâne în funcție. Aceste observații ale lui Florin Cîțu vin în contextul în care Sorin Grindeanu, propus la șefia ANCOM, trebuie să fie apolitic. Senatorul PNL a adăugat: ”E întrebare retorică, astăzi sunteți aici pus tot de PSD”. 

Sorin Grindeanu a precizat: ”Pentru că PSD a câștigat alegerile și a dat Guvernul, care, conform procedurii, face numirea și trimite nominalizarea către Parlament (n.r. răspuns cu privire la al doilea aspect privind nominalizarea sa de către PSD la ANCOM). Nominalizarea a fost trimisă cred că ieri de către prim-ministrul în funcție. Legat de prima parte, nu au fost doar acele declarații, sunt mai multe pe care le-am făcut la acea vreme, nu doar imediat după moțiunea de cenzură, ci și la o lună-două după, că principala mea dorință este să rămân în PSD. Eu sunt exclus în acest moment. Acea contestație nu a fost judecată în interiorul PSD, deci forma mea politică în acest moment e apolitică. Dacă voi deveni președintele ANCOM, acea contestație nu-și mai are rostul”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel