Florin Călinescu își face partid - VIDEO. Chirieac: ”Vom verifica popularitatea”

Sebastian Florea / 30 dec 2018 / 21:02 Salveaza PDF Comentarii
Florin Călinescu își face partid - VIDEO. Chirieac: ”Vom verifica popularitatea”
Florin Călinescu își face partid - VIDEO. Chirieac: ”Vom verifica popularitatea”

Actorul Florin Călinescu a anunțat într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook că intenționează să-și facă partid politic.

Florin Călinescu a postat mesajul său sâmbătă, 30 decembrie 2018, pe Facebook, și își explică intenția în felul său caracteristic:

”Sunt Taur, îmi trebuie mai mult timp până să iau o decizie, mai ales că este vorba de un destin. Ori merg pe drumul acesta, ori merg pe un alt drum, mai complicat și cu drumeți de toate felurile. Dacă vorbim despre politică și despre un partid, trebuie să măsor de mai multe ori. (...) După 1-15 ianuarie vreau să vedem câți dintre dvs sunteți interesați de așa ceva. Singur nu fac nici cât o ceapă degerată” spune în materialul video actorul.

Călinescu a precizat că nu dorește să înființeze un partid pentru a-și satisface orgoliul propriu, ci pentru că ”crede cu adevărat că sunt mulți care nu se identifică cu nicio forță politică existentă astăzi pe piață”. Mai multe despre intenția actorului, în materialul video:

VIDEO

 

Chirieac: ”Vom face un sondaj”

”Este un personaj puternic, un actor puternic. Vom face un sondaj pe DCNews în primele zile ale anului 2019 vis-a-vis de public, să vedem ce părere are publicul, dacă Florin Călinescu să-și facă sau nu un partid, pentru a vedea cum stă la popularitate. Are o personalitate foarte puternică”, a declarat, tot sâmbătă, la România TV analistul politic Bogdan Chirieac.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24