Florin Bădiță s-a enervat la Antena 3: "Nu vă puteți opri din furat". Ce a spus Șerban Nicolae

Florin Bădiță
Florin Bădiță

Florin Bădiță, unul dintre oamenii care se ocupă de "Corupția Ucide", a intrat în direct, la Antena 3, în emisiunea "Subiectiv", unde a avut un schimb de replici cu Șerban Nicolae, senator PSD.

La un moment dat, tânărul a zis: "Voi nu vă puteți opri din furat și, de aceea, modificați legile Justiției, ca să puteți fura legal". Jurnalistul Răzvan Dumitrescu l-a rugat să spună dacă are dovezi că Șerban Nicolae, invitat în platou, a furat ceva.

"Am zis eu că a furat? Era o statistică despre PSD și ALDE", a răspuns Florin Bădiță.

Întrebat care dintre prevederile din Justiție care au trecut prin Parlament atacă statul de drept, tânărul a spus: "Nu am acum să vă dau exemple. Mă pot uita pe Mediafax. De exemplu, unul dintre ele reduce componența DNA prin faptul că obligă opt ani experiență, ceea ce cumva nu mai permite persoanelor mai tinere să intre direct".

Șerban Nicolae a spus că nu poate să îi explice cum funcționează Justiția unui om care susține ferm un punct de vedere care pare că nu poate fi schimbat.

"Nu am cum să îi dau socoteală unuia care oricum mi-a dat sentința, m-a condamnat. Omul și-a spus deja punctul de vedere. Nu mai am ce să explic. Domnul Bădiță nu poate să îmi arate un text făcut de mine care să justifice afirmațiile pe care le-a făcut: că se politizează justiția, că se pune sub control justiția, că sunt înfrânți magistrații etc. Se dă o sentință generică, scuza este că așa este părerea domniei sale. Aici suntem. În ceea ce privește protestele, faptul că fug de răspundere arată câți bani fac. Măcar să spună pentru că nu este niciun fel de rușine să contești ce fac politicienii", a zis senatorul PSD la Antena 3.

[citeste si]

Florin Bădiță a precizat că activitățile de la "Corupția Ucide" privind protestele sunt transparente: "Noi am primit donații 3000 de dolari. Călătoriile acelea de la Cluj la București au fost pentru a forma echipe care să faciliteze anumite activități atunci când este nevoie. Dumneavoastră îi spuneți organizare, noi îi zicem facilitare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel