Florin Andone, analiza carierei atacantului

Atacantul în vârstă de 24 de ani a bifat 20 de selecții în amicalul cu Turcia încheiat cu 2-0.

Atacantul Florin Andone are în prezent un singur gol în 20 pentru prima reprezentativă. Conform Libertatea, Andone este departe de galeria marilor atacanți ai naționalei precum Gheorghe Constantin, Florea Dumitrache, Dudu Georgescu, Rodion Cămătaru și mulți alții. 

Florin Andone a debutat în meciul cu Irlanda de Nord, din 13 iunie 2015, încheiat cu 0-0, la Belfast, în preliminariile Euro 2016. Anghel Iordănescu, fostul selecționer, l-a introdus pe atacant pe teren în ultimele 18 minute. Atacantul Depor a reușit unicul său gol în tricoul naționalei, în amicalul cu Italia, disputat pe 17 noiembrie 2015, disputat la Bologna, încheiat cu egal (2-2).

Bifând cea de a patra selecție pe "Renatro Dall'Ara", a intrat în joc in minutul 69, în locul lui Gabriel Torje, reușind să îl învingă pe Salvatore Sirigiu în minutul 88. Acesta avea un gol in minutul 69.astfel, Iordănescu l-a luat la Euro 2016 și a început cu el titular în meciul cu Franța încheiat cu 2-1.

Timp de doi ani, atacantul în valoare de 5 milioane de euro, nu a mai marcat niciun gol pentru echipa națională, făcându-se remarcat cu un gol în 956 de minute, fiind titular de 11 ori titular și de trei ori integralist.

[citeste si]

Un alt atacant cu performanțe asemănătoare cu ale lui Florin Andone este Jean Vlâdoiu. Acesta a debutat la națională în anul 1992 și a marcat primul său gol după patru ani, în cel de al 20-lea meci al său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel