Florian Bodog, despre cererea DNA de urmărire penală: Sunt victima unei răzbunări

Florian Bodog
Florian Bodog

Senatorul social-democrat Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii, a declarat luni, în Senat, că este un om politic integru şi că niciodată nu a săvârşit o faptă de corupţie sau ilegală.

Senatorul social-democrat Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii, a declarat luni, în Senat, că este un om politic integru şi că niciodată nu a săvârşit o faptă de corupţie sau ilegală şi le-a cerut colegilor să voteze cum le dictează conştiinţa cu privire la solicitarea DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale în cazul său, într-un dosar legat de modul în care acesta a angajat o consilieră în perioada mandatului la Ministerul Sănătăţii

'Eu spun despre mine şi cei care mă cunosc spun că sunt un om politic integru. Am două fete care sunt studente şi cărora nu le este ruşine de tatăl lor. Niciodată, în activitatea mea, indiferent în ce funcţie am fost - am fost senator şi în cealaltă legislatură - nu am săvârşit nicio faptă de corupţie, nu am săvârşit nicio faptă ilegală şi toată priceperea şi toată ştiinţa de carte pe care o am, am încercat să o pun în slujba poporului român şi eu cred că am reuşit. Nu vă cer să votaţi în niciun fel, vă cer să votaţi cum vă dictează conştiinţa, pentru că aşa e normal', a afirmat Bodog.

"Sunt victima unei răzbunări"

El şi-a exprimat convingerea că este victima unei răzbunări, pentru că a îndepărtat din minister o 'funcţionară publică de conducere', şi a adăugat că în sarcina sa nu s-a putut reţine nicio faptă de corupţie, deşi a 'beneficiat' de o supraveghere extrem de atentă a DNA.

'Convingerea mea este faptul că sunt victima unei răzbunări, pentru că, urmare a unor informaţii pe care le-am primit, am îndepărtat din minister o funcţionară publică de conducere, care este singura audiată în acest dosar, în afară de personalul din cabinetul meu parlamentar. Nu s-au putut reţine în sarcina mea niciun fel de fapte de corupţie, cu toate că am beneficiat, cu ghilimelele de rigoare, de o supraveghere extrem de atentă a DNA, aşa cum rezultă din hârtiile pe care le-am privit cu privire la faptul că am fost ascultat', a susţinut Bodog. Plenul Senatului dezbate solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, adresată Senatului, în vederea formulării cererii de urmărire penală faţă de senatorul Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel