Urmărește emisiunea live


Florentin Pandele, pentru a patra oară în fruntea Primăriei Voluntari

pandele
pandele

Florentin Costel Pandele, până nu demult vicepreședinte al UNPR, a câștigat pentru a patra oară funcția de primar al orașului Voluntari, el candidând sub sigla USL, din partea Partidului Social Democrat.

Florentin Pandele va conduce pentru încă patru ani Primăria Voluntari, după ce, la alegerile locale din 10 iunie, a obţinut 78,89% din voturile locuitorilor oraşului ilfovean.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Florentin Pandele le mulțumește alegătorilor pentru susținere și înțelegere, afirmând că mai sunt multe de realizat în Voluntari.

"Intru azi în al patrulea mandat de primar al oraşului Voluntari cu un scor de 78,89%. Iar lista noastră de consilierii locali ai USL a obţinut 73,68%. Mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi susţinut, prieteni de-o viaţă, din copilărie, prieteni mai noi, de acum, de la maturitate, cei care au înţeles că, deşi mai avem multe de făcut şi că nu sunt nici eu perfect - numai Dumnezeu e perfect -, m-am străduit cât a fost omeneşte posibil pentru ca Voluntariul să iasa din noroi", a scris actualul primar al orașului Voluntari, Florentin Pandele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel