Florentin Pandele, întrebat dacă demisionează / Schnecker: Da sau nu? / Momentul în care i-a ajuns „cuțitul la os“

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Florentin Pandele a spus dacă va demisiona din funcția de primar al orașului Voluntari.

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a fost invitat la România TV, la emisiunea „Cheia Zilei“, moderată de Niels Schnecker, unde a fost întrebat de acesta din urmă dacă intenționează să demisioneze:

„Am înțeles că v-ați scris demisia. O înaintați prefectului județului?“, a întrebat Niels Schnecker.

„V-am spus sâmbătă că totul până la familie, până la copii!“, a replicat Florentin Pandele.

„Dumneavoastră, Florentin Pandele, vă înaintați demisia către prefectul județului? Da sau nu?“, a insistat Niels Schnenker.

„Mi-am scris sâmbătă demisia. Colegii mei au venit în număr foarte mare să mă convingă să închei mandatul. Sunt pregătit să plec în orice clipă. Dacă aș ști că prețul să terminați cu aceste nenorociți și că prețul este ca Pandele să plece și să încheie și este lăsat Parchetul să termine ancheta, aș pleca acum, dar nu am încredere în oamenii politici“, a spus Pandele.

„Vă întreb! Dumneavoastră considerați că din punct de vedere moral ar trebui să vă dați demisia?“, a întrebat, din nou, moderatorul.

„Nu! Nici din punct de vedere legal și nici din punct de vedere moral. Cetățenii acestui oraș au suportat destul de multe neadevăruri. Sâmbătă mi-a ajuns cuțitul la os, când am văzut că băiețelul meu cel mic suferă și este speriat. Prea multă răutate a generat acest subiect“, a spus Pandele.

CITEȘTE ȘI     -    Pandele dă din casă: Doamna Firea nu ascultă decât de soțul ei!

În cadrul aceleiași emisiuni, Florentin Pandele a mai cerut și retragerea sprijinului politic.

„Să îmi retragă sprijinul politic! Dacă Pandele Florentin Costel, primar al orașului Voluntari, care în anul 2008 a fost ales cu cel mai mare număr de voturi din rândul primarilor PSD și dacă în acest județ, unde sunt primari foarte buni nu am adus onoare acestui partid, să mă dea afară!

Nu vreau să aibă partidul de pierdut! Decât să aibă partidul de pierdut, dați-mă afară! Gabriela Firea și-a dat demisia din funcțiile politice tocmai ca să nu sufere partidul! Nu am văzut pe nimeni, din conducerea PSD, să iasă și să o sprijine pe Gabriela Firea!“, a mai spus, la „Cheia Zilei“, primarul din Voluntari.

VEZI ȘI      -      Topul celor mai bune glume de pe Internet despre Gabriela Firea și posibilele legături cu Ștefan Godei / Costel Pătrășcanu, caricatură virală / foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel