Florentin Pandele: Candidez la preşedinţie

Gabriela Firea și Florentin Pandele
Gabriela Firea și Florentin Pandele

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, a anunţat că va candida, ca independent, la preşedinţia României. 

Florentin Pandele a făcut anunţul în cadrul emisiunii "Punctul culminant", moderată de către Victor Ciutacu. Acesta a declarat că soţia sa nu ştia ca urmează să facă acest anunţ în direct la România TV: "i-am spus în faţa uşii: merg la Victor în emisiune şi i-am spus că voi candida la preşedinţia României ca independent. Vă asigur că nu e nimic aranjat, nu e niciun plan. Gabi nu şi-a dorit şi nici nu-şi doreşte să candideze. M-a determinat starea în care se află familia mea. E inadmisibil să nu am siguranţă, să nu avem siguranţă", a declarat Florentin Pandele. 

"Astăzi m-am hotărât. Nu am făcut niciun plan, nicio socoteală. Probabil că unii vor spune că a fost un plan al lui Firea şi Pandele. Voi candida ca independent. Sunt primar de 19 ani, am luat parte la nenumărate campanii. (...) Candidez pentru că îmi doresc ca ai mei copii să trăiască într-o ţară liberă, într-o ţară în care teroarea nu este instaurată de aşa zişii vectori de imagine", a declarat Florentin Pandele. Pe parcursul emisiunii, Florentin Pandele s-a plâns de atacurile, presiunile şi jignirile aduse familiei sale de către protestatarii #rezist. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel