Flavius Stoican, antrenor la Pandurii. Obiectivul echipei

stoican
stoican

Pandurii Târgu Jiu are un nou antrenor în persoana fostului dinamovist Flavius Stoican. El l-a înlocuit pe Petre Grigoraș pe banca tehnică a echipei gorjene.

Flavius Stoican a declarat într-o conferinţă de presă, că primul său obiectiv la gruparea gorjeană este de a scăpa de retrogradare.

"Primul obiectiv este să scăpăm de retrogradare. E foarte greu, ştiu la ce m-am înhămat. La marea majoritate a oamenilor primează banul, şi eu aş vrea elicopter, maşini, dar hai să muncim, dacă merge bine, dacă nu, asta este, ştiu că nu m-am dat deoparte. Am vorbit cu domnul Grigoraş, mi-a spus că este o perioadă foarte grea, i-am spus că ştiu şi merg înainte. Avem o mie de euro la victorie, sunt 40 de milioane de lei vechi. Nu ştiu câţi dintre dumneavoastră câştigaţi 40 de milioane de lei şi munciţi zi de zi. Ca să luăm banii aceştia, trebuie ca şi noi să muncim. Eu am câştigat bani buni, dar nu în România, să fim buni aici şi luăm mulţi bani de afară", a spus Flavius Stoican.

Totodată, tehnicianul a afirmat că este de acord cu politica clubului de a miza pe jucători tineri care vin de la ligile inferioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel