Flavius Boncea apără Familia Regală. "Lăsați-l în pace. Nu-l loviți și voi"

Regele Mihai
Regele Mihai

Fostul consilier PNȚCD Flavius Boncea apără Familia Regală în uriașul scandal generat de afirmații care susțin că Regele Mihai este izolat de România.

Timișoreanul Flavius Boncea a fost decorat în 2011 cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate.

Iată ce a scris el pe Facebook:

"Astăzi, 68 de ani de la decapitarea națiunii române.

Am stat și m-am gândit mult cum ar trebui să ne aplecăm asupra acestei comemorări triste, mai ales în condițiile în care, de zile încoace, sunt destui care par să nu mai aibă loc de Familia Regală.

Zic așa:

Familia Regală, înainte de toate, este o familie. Cu bucurii și cu necazuri, ca orice altă familie. Poate și cu probleme, uneori. Dar cu probleme pe care și le rezolvă în interior și, în urma cărora, iese în față mereu întărită și mereu în slujba poporului român. Aceasta este atitudinea impusă de Majestatea Sa Regele.

Regele nostru este bătrân, e adevărat. Dar asta nu înseamnă că nu este conștient de ceea ce se întâmplă în jurul Său. Și cred că privește la noi cu tristețe, deoarece acesta este un film pe care l-a mai văzut.

În '47 l-au făcut comuniștii, care l-au alungat din țară. După aceea, l-a făcut Occidentul care a lăsat România de izbeliște. După 1989, au fost noii comuniști care îl fugăreau prin aeroporturi. Și în 1996, când cei care au promis că vor readuce monarhia în România l-au primit pe Rege "ca simplu cetățean".

Acum - și acesta este cel mai trist lucru - atacurile vin tocmai de la susținătorii monarhiei (pe unii chiar îi cunosc personal și nu pun la îndoială respectabilitatea și buna lor credință) și, multe dintre ele, se fac în numele ideii de monarhie. Ceea ce nu realizează acești oameni, însă, este că acum ei nu construiesc nimic. Doar dărâmă, încă o dată, parcă pentru a demonstra că istoria se repetă și că suntem condamnați să repetăm și greșelile din care nu am învățat nimic.

Mi-aș dori să văd toate aceste energii puse în slujba Familiei Regale. Avem un Rege; puneți-l pe Tron și ascultați cuvântul lui. Dar, dacă nu sunteți în stare să-l puneți pe Tron, măcar lăsați-l în pace. Nu îl loviți și voi!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel