Fiul Luminiței Anghel, decizie cu ajutorul Andreei Marin: ''Nu te agăța cu orice preț de un om''

David Pușcaș a luat o decizie importantă în privința mamei sale adoptive, Luminița Anghel. Tânărul mărturisește că sursa de inspirație a fost Andreea Marin.

David Pușcaș a luat decizia de a se îndepărta de mama sa adoptivă.

"Chiar Andreea Marin, la un post de televiziune, a explicat o etapă a vieții sale prin care trec și eu acum, și a oferit răspunsurile tuturor problemelor mele.
Privind în oglindă, voi cita: «Dacă cel de lângă tine, pe care îl iubești cum nu ai iubit niciodată, nu este din aceași poveste cu tine, nu te agăța cu orice preț de acel om. Lasă-l să plece mai departe. Sunt oameni, de acum înainte, care vor trece prin viața ta, care au rostul de a duce ceva, de a lăsa ceva în tine și de a pleca mai departe. Nu ține cu orice preț de ceea ce tu numești iubire, dar poate în oglindă nu se vede la fel. Înțelege că pentru o dragoste trebuie să fiți doi pur și simplu!»
Și atunci am realizat că trebuie să mă uit în oglindă și să mă întreb: Unde mai sunt și eu? Ce trebuie să fac? Mai exist și eu în oglindă? Ceea ce văd eu contează?
Generalizând, este vorba despre orice tip de iubire, de exemplu: poți să ai o mamă pe care o iubești din tot sufletul, dar care nu are același sentiment și are drumul ei in viață, și alege să-și îndrepte privirea către alte zări și trebuie să înțelegi lucrul ăsta, trebuie să lași să curgă lucrurile lin, dacă nu curg... e degeaba.

Și sunt convins că o să apară și soarele pe strada mea în ziua în care voi înțelege că nu este o dramă, dacă mergi mai departe și dacă deschizi ochii și ai curajul să vezi că există mai multe iubiri în viața aceasta", a scris David Pușcaș pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel