Urmărește emisiunea live


Fițuici pentru PNRR. Tudose: Ghinea, poză cu vaci la Bruxelles. L-au trimis acasă cu totul

foto Facebook Mihai Tudose
foto Facebook Mihai Tudose

Europarlamentarul Mihai Tudose a criticat performanțele slabe ale ministrului fondurilor europene, Cristian Ghinea, la Bruxelles. 

Mihai Tudose a comentat documentul suport al PNRR, pe care Cristian Ghinea l-a prezentat la Comisia Europeană, proiect care are ca scop atragerea de fonduri către România în domeniile cheie ale dezvoltării. Momentan, ne-au fost respinse fondurile pentru irigații, iar pentru infrastructură discuțiile continuă. 

Ghinea, cu niște slide-uri la Bruxelles

„Pe domnul Ghinea îl recomandă vocea și talentul. Când a mai fost prin 2016, nu numai că nu a reușit să ia niciun cent, dar a reușit să blocheze și toate autoritățile de management, așa l-am găsit în 2016, când am venit la guvernare. Ne-a luat 6 luni să reparăm ce a stricat el într-un an. Este pe principiul lui Voiculescu de la Sănătate, închidem cancerul, închidem transplantul de plămâni, închidem transplantul de oase, închidem tot. 

În fapt, au devenit specialiști în minciună, este singurul domeniu unde au reușit să devină competenți. Mint cu o dezinvoltură de te lasă fără replică. El nu a venit cu 1000 de pagini, a venit cu niște slide-uri, niște povestioare așa, fără să arunc în derizoriu, știți noi vrem banii ăștia ca să facem o fermă de vaci ca să aibă poporul lapte și a venit cu poza unei vaci. A fost întrebat: măi, ai și tu o schiță cum arată grajdul, angajezi niște oameni, ai locul?”, a spus Mihai Tudose într-o intervenție la România TV.

”L-au trimis acasă, se suprapun, nu au logică”

”Marea lui vizită la Bruxelles de câteva zile a constat într-o vizită la sediul Reprezentanței permanente a României cu niște directori. Nu s-a întâlnit cu comisari, nu s-a dus mai sus, pentru că nu l-a primit nimeni, nu avea cu ce să îl primească, cu 1000 de pagini. Avea 1000 de bilete la loto la el, probabil. 

Vă dau un singur exemplu, apropo cu poza vacii în locul pozei cu ferma de vaci. A venit cu reziliența pe sănătate și a zis că face 2000 de dispensare. Oamenii ăia au zis, bine, cât vă costă, cum e aia? Nu prea avea răspunsuri. Și după a pus întrebarea foarte clar - medici pentru chestia asta aveți? N-avem, dar facem dispensare. 

L-au trimis acasă cu totul, se suprapun toate, nu au nicio logică, nu au logică în ceea ce privește calendarul de implementare, nu au nicio logică despre cum funcționează și care este impactul financiar și după program, nu au nicio logică în ceea ce înseamnă niște măsuri concrete, nesuprapuse pe alte programe, pe programul multi anual, alte programe prin care se finanțează alte lucrări”, a adăugat Mihai Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel