Firea, scandal în Consiliul General: Tac din gură ca să nu spuneți că mă dau deșteaptă

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul general al Municipiului București, are o poziție vehementă în fața CGMB. 

Scandalul e generat de rectificarea bugetară. Se pare că au venit sute de amendamente după ce la ședința trecută nu s-a dat niciun vot. Probleme ar fi chiar din PSD. Gabriela Firea a avut o reacție nervoasă. 

”Nu văd nicio îngrijorare, nicio emoție pe chip. Niciun mușchi mișcat pe față. Chiar mi se pare incredibil ce se întâmplă, dar mă rog, o luăm ca atare și viața, dacă suntem sănătoși, e mai lungă decât își doresc unii. Eu nu am altceva de făcut decât să îmi fac datoria de primar general. V-am spus și la început, nu s-a tăiat de la niciun capitol, nu avem în minus niciun cent, niciun leu, niciun ron, spuneți ce vreți în română, în engleză în frangleză” a spus Gabriela Firea. 

”Să nu spuneți că mă dau deșteaptă”

Primarul a continuat: ”Asta este realitatea, haideți s-o spunem, se negociază postul și votul din Consiliul General cu funcții, cu dregătorii, să nu credeți că i-a apucat brusc starea de seriozitate, de imponderabilitate, starea de zen, interese, interese, interesul poartă fesul! Haideți cei care am rămas aici, raționali, să fim raționali!” 

”Nu mai luam cuvântul, pentru că am văzut ce înseamnă să iau eu cuvântul, dar pentru că am văzut că data trecută nu ați dat un vot pentru rectificarea bugetară, iar acum ați venit cu sute de amendamente la o amărâtă de rectificare, dar nimeni nu spune nici de gaze, nici de subvenția de termie, nici de subvenția la transport. Venim cu totul și cu totul altceva, unele dintre ele nici nu există, ca și capitol, dar tac din gură ca să nu spuneți că mă dau deșteaptă, dar așa e, s-au spus lucruri fără legătură, dar tăcem și înghițim, ce să facem, mergem mai departe.” a spus Gabriela Firea, la Consiliul General al Municipiului București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel