Firea, țintă în Primărie, după dezvăluirea lui Pandele: S-au găsit inamici politici

Gabriela Firea, externare din spital
Gabriela Firea, externare din spital

Gabriela Firea a vorbit, la "Sinteza Zilei", de la Antena 3, despre sârma de 4 cm găsită în colon și reacțiile ce au urmat după afirmațiile soțului său, Florentin Pandele. 

"Am avut două intervenţii: una în decembrie şi una în martie. Mă simt mult mai bine acum. Chiar m-am simţit foarte rău, nu am vrut să spun public pentru că, în fiecare zi, speram să fie mai bine. Într-un cerc de apropiaţi se ştia. Din păcate, nu s-a finalizat această epopee şi sper, după ce mă voi consulta cu medicii, să fiu programată la intervenţia finală şi care va fi mai dificilă, care va pune capăt acestui șir mai lung în care starea mea de sănătate a fost una precară. Nici eu nu am ştiut că se va ajunge la aşa ceva", a spus Gabriela Firea.

"Nu aş fi vrut să vorbesc..."

"Nu aş fi vrut să vorbesc... Eu nu am vorbit patru luni despre această intervenţie chirurgicală. Soţul meu a făcut această mărturisire într-un interviu televizat, de Sărbătorile Pascale. Bineînțeles că s-au găsit câţiva inamici politici din Consiliul General care m-au criticat pentru faptul că soţul meu a dezvăluit ce s-a întâmplat la una dintre procedurile medicale şi anume descoperirea acestei sârme de aproape 4 cm. Sincer, eu nu aş fi spus, dar dacă soţul meu, impresionat de situaţie, a făcut această mărturisire, eu nu pot să neg pentru că ar fi o minciună din partea mea. Aceasta este realitate. Nu am nici cea mai mică bănuială ce s-a întâmplat. Eu sunt un om precaut. Nu mănânc repede, pe nemestecate. Este foarte ciudat cum puteam să înghit aşa ceva", a spus Gabriela Firea.

Vezi și: Gabriela Firea, tentativă de omor? "Vom rămâne toată viața cu întrebarea dacă a fost o mână criminală"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel