Firea, RĂZBOI cu Tudose. Pieleanu, despre cine va pierde: Am o singură certitudine

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit despre războiul din PSD dintre Gabriela Firea și premierul Mihai Tudose.

Marius Pieleanu este de părere că din această confruntare va pierde PSD iar tema conflictului este ”lupta pentru putere” din partid.

”În mod normal primarul general ar trebui să dea socoteală președintelui partidului. În mod normal premierul ar trebui să dea socoteală tot președintelui partidului. Am o singură certitudine. Cel care pierde în mod sigur este PSD. Nu poate fi un învins și un învingător din chestia asta, indiferent de adevărul pe care îl spune pe de o parte doamna Firea, pe de o partea domnul Tudose. E posibil ca adevărul să fie undeva la mijloc”, a precizat Marius Pieleanu care a mai transmis că este nevoie de o ieșire publică a lui Liviu Dragnea.

Totodată, sociologul este de părere că Mihai Tudose nu o împiedică pe Gabriela Firea pentru ”a rezolva niște lucruri care sunt foarte simple, dar extrem de nepopulare și care pot periclita un nou mandat”.

”Tema este lupta pentru putere în PSD. PSD, vă repet, pierde. Nu Liviu Dragnea, nu Gabriela Firea, nu Mihai Tudose. Din păcate singurii cărora le mai pasă de partid au rămas baronii și încă câteva persoane”, a completat Marius Pieleanu la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel