Firea, RĂZBOI cu Orban și Bușoi. Declarații DURE

Gabriela Firea a avut o reacție dură la adresa liberalilor din Consiliul General, dar și la adresa lui Ludovic Orban și a liderului PNL București, Cristian Bușoi. Firea a spus că aceștia blochează lucrări în Capitală pentru că au interese ascunse alături de firmele apropiate.

"Fac un apel direct la domnul europarlamentar Cristian Bușoi să lase politicianismul ieftin la o parte, să lase propriile interese de partid, cât și domnul președinte al PNL, Ludovic Orban, care a fost și viceprimar al Capitalei care parcă a uitat cât de greu este să conduci o primărie și cât de important este să faci totul pentru cetățeni. Doar pentru a se opune unui model nou, modern și european de administrație, blochează toate aceste societăți. Au votat împotriva funcționării companiilor municipale blocând transferul activității de la regii și administrație către companiile municipale. Nu-i nimic. Vom lucra încă o lună, pe vechile contracte, mult mai scumpe și care ne pun tot felul de condiții.

Vom face un calcul și vom vedea cât ar fi costat asfaltările din această primăvară prin propriile companii și cât va costa acum factura pe vechile contracte, iar diferența o vom imputa consilierilor generali ai PNL și domnului Ludovic Orban", a zis Primarul General.

[citeste si]

"Din cauza celor de la PNL, noi trebuie să ne rugăm de vechii constructori. (...) Consilierii generali ai PNL au interese personale, au interese cu firmele de casă", a declarat Gabriela Firea.

Majoritate de două treimi

Consiliul General al Capitalei a aprobat, pe 28 martie, nouă proiecte de hotărâre în baza cărora servicii precum administrarea parcajelor, managementul traficului, întreţinerea arterelor de circulaţie sau a spaţiilor verzi au fost delegate companiilor municipale. Proiectele au fost adoptate cu majoritate simplă, după ce din cuprinsul lor au fost scoase anexele privind bunurile imobile, bunurile de patrimoniu ce ar fi urmat să fie administrate de societăţi. Dacă aceste anexe ar fi fost păstrate, adoptarea proiectelor ar fi necesitat o majoritate de două treimi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel