Firea, protest 10 august: Nu s-a pus problema ca eu să fug de răspundere

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea dezminte informațiile apărute în presă potrivit cărora a dorit să fugă de răspunderea cu privire la protestul din 10 august și este de părere că toate această campanie de comunicare este realizată pentru ca ea să decadă politic.

Vreau să demontez toată această campanie lansată de domnul Dragnea prin oamenii de comunicare de lângă domnia sa și să îi dezamăgesc pe cei care cred că eu am fugit de răspundere. Nu s-a pus problema vreodată ca eu să fug de răspundere, să plec din București sau din țară pentru că nu sunt în stare să îmi asum responsabilitatea. De doi ani de zile de când sunt primar general, în ceea ce privește atribuțiile mele publice, sunt delegate viceprimarului Adrian Chiar dacă mă aflam în București, atribuțiile mele publice erau delegate domnului viceprimar.

Puteam să fiu oriunde. Pentru telespectatori, să șțiti că un primar general nu poate să își stabilească agenda publică de pe azi pe mâine. Dezmint toate aceste informații. 

În plus, doamna prefect dacă dorea să fugă din țară nu dorea să fie la, delega atribuțiile domnului subprefect. Dacă Doamna Dan avea dreptate și anume că voia să fugă de răspundere, își delega atribuțiile, dar nu a făcut asta.

'Doamna Dan a vrut să găsească un țap ispășitor'

Îmi pare rău că doamna Dan a vrut să găsească un țap ispășitor, în persoana doamnei prefect, pe care se laudă că a oprit-o în țară. Doamna Dan a vrut să se spele pe mâini. A fost toată ziua în minister până dimineața. Evacuarea a fost coordonată de reprezentatul Jandarmeriei care se afla în Piață și de doamna ministru. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Cred că a fost și domnia sa împinsă în această situație de domnul Dragnea și îmi pare rău că s-a ajuns aici. Am avertizat-o că nu e ok să paseze răspunderea către doamna prefect.

'S-a pus toată strategia cap la cap pentru ca eu să decad politic'

Am primit informații că s-a dorit o intervenție mai serioasă la protest. S-a pus toată strategia cap la cap pentru ca eu să decad politic și doamna prefect tehnic. Simt că merge pe principii: Eu te-am făcut, eu te omor. La toate rugămințile de a nu se mai purta în acest fel, dumnealui ne reproșează că îndrăznim să avem un punct de vedere. M-am apărat pentru că nu m-a apărat nimeni. Am primit informații că nu a fost o întâmplare, o coincidență și că s-a creat această strategie ca eu să decontez politic. , a declarat Gabriela Firea, în cadrul jurnalului de știri de la ora 21.00, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel