Firea, primele declarații după apariția scrisorii: Le-a fost teamă

Firea
Firea

Gabriela Firea a făcut primele declarații, după apariția scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea.

"Nu am făcut altceva decât să asumăm public declaraţia privind starea PSD, să fim interlocutorii dumneavoastră, urmând ca în zilele următoare şi alţi colegi de ai noştri să îşi spună punctul de vedere. Nu cred că era un element care să conteze şi anume numărul persoanelor care au semnat declaraţia. Pot să fac o precizare: suntem suficient de mulţi preşedinţi de organizaţii care aderăm la principiile exprimate în acest document astfel încât să nu mai fie luat în derâdaere de Liviu Dragnea.

Demersul nostru este responsabil (...) Nu am ajuns la acest moment pentru că suntem persoane care nu ne putem remedia aceste probleme în interior. Acolo nu aum găsit rezolvarea, erau discuţii sterile.

Astăzi, domnul Dragnea va avea dovezile că problemele ridicate de mine sunt general valabile şi că sunt mai mulţi lideri locali care gândesc aşa. Noi nu dorim ruperea PSD, ci consolidarea. Am avut tăria pentru că nu se mai putea altfel. Au vrut şi alţi colegi să vorbească înaintea mea dar le-a fost teamă (...) Eu nu am făcut niciun gest împotriva PSD (...) Mi-am ales foarte bine cuvintele şi nu am spus ceva care să afecteze credibilitatea partidului. Domnul Dragnea duce partidul într-o direcţie greşită", a declarat Gabriela Firea.

Citește și: SCRISOAREA anti-Dragnea din PSD a apărut. Liderii care o semnează: Declarația completă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel