Prima reacție a Gabrielei Firea după asaltul lui Băsescu

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Senatorul Gabriela Firea spune că mai respectă doar firele albe din creștetul președintelui Băsescu și îi amintește acestuia că a fost suspendat de alegătorii săi. Șeful statului i-a dedicat social-democratei o bună parte dintr-o declarație de presă, de la Cotroceni, în timpul căreia a numit-o "șantajistă" și un ghinion pentru orice bărbat.

"În afară de firele de păr albe care mai sunt pe creştetul lui Traian Băsescu nu mai am ce respecta. De mine, ca senator, poate să spună orice, dar eu nu am fost suspendată de alegătorii mei. Dumnealui a fost suspendat în urma unui referendum legal, asta este mare diferenţă", a spus senatorul PSD, marţi, la Antena 3.

Firea a făcut referire și la amenda primită ca urmare a unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție, după un conflict în instanță cu membrul CNA Narcisa Iorga.

Vezi ce a spus președintele Traian Băsescu referitor la relațiile din familia Pandele-Firea

"Eu cred că ar trebui să primesc şi un premiu. În două zile, de la promteristă am ajuns şantajistă. Trebuie să recunosc că am o carieră fulminantă şi asta i se datorează lui Traian Băsescu. Lăsând gluma la o parte, o doamnă din sfera lui Traian Băsescu, doamna Narcisa Iorga, fostă şefă a biroului de presă al PDL, ca membru CNA ne articula cu tot felul de amenzi şi sancţiuni(...). În 2008, am avut o emisiune cu europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, iar doamna Narcisa Iorga s-a simţit lezată în urma acelei emisiuni şi a făcut plângere la poliţie", a mai spus Gabriela Vrânceanu Firea.

"Nu am ştiut de acea plângere decât în momentul în care am devenit senator şi am fost chemată la Înalta Curte, unde am depus şi eu la rândul meu o notă explicativă. La Înalta Curte nu s-a adeverit ceea ce a afirmat doamna Narcisa Iorga, fiindcă dacă s-ar fi adeverit primeam închisoare cu executare sau cu suspendare. Mi s-a aplicat o amendă administrativă. Poate că de fapt asta e ciuda preşedintelui Băsescu:că nu sunt la Târgşor sau nu am cazierul pătat", a completat senatorul.

"Diferența dintre Florentin Pandele și Traian Băsescu este că primul, soțul meu, este un om de onoare, și al doilea este un om de nimic", a mai spus Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel