Firea: Miting PNL cu 50.000 de persoane în Capitală. Nu am nicio vină...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, duminică, la România TV, că Partidul Naţional Liberal a solicitat autorizaţie pentru organizarea unui miting de susţinere a Guvernului tehnocrat, numărul participanţilor fiind estimat la 50.000 de persoane.

"Am primit la Primăria Generală a Capitalei o solicitare din partea PNL pentru a organiza un miting pe data de 22 octombrie, deci sâmbăta viitoare, între orele 8,00 - 14,00, miting pentru susţinerea Guvernului tehnocrat, în Piaţa Victoriei, perimetru cuprins între bulevardul Aviatorilor, Parcul Kiseleff, bulevardul Ion Mihalache, Titulescu, Calea Victoriei, Lascăr Catargiu. (...) Probabil că este bătălie între PNL şi USR care să susţină mai tare un guvern neperformant, un guvern format din miniştri recomandaţi nu de propria competenţă, ci de multinaţionale. Aşa scrie aici, uitaţi, organizatorul adunării publice: PNL. Obiectul adunării publice: miting pentru susţinerea Guvernului tehnocrat. Număr participanţi: circa 50.000 de persoane din Bucureşti şi din provincie. Deci vor veni cu autocarele şi vor bloca Bucureştiul sâmbăta viitoare", a spus edilul general, citează Agerpres. 

"Pe această cale, îi rog pe bucureșteni să înțeleagă faptul că nu am nicio vină că va fi haos în București că PNL dorește să susțină guvernul tehnocrat 0. Este dreptul lor", a mai adăugat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel