Firea, mesaj Whatsapp făcut public legat de Dragnea. Harabagiu: Share! Cine a dat dispoziția

George Harabagiu, fost coordonator online al PSD, a publicat un mesaj de la Gabriela Firea în scandalul cu huiduielile când a fost pe aceeași scenă cu Simona Halep la Arena Națională.

Mesajul vine după ce Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, duminică, referitor la momentul în care a fost huiduită pe Arena Naţională, că filmuleţul apărut a doua zi, care spunea că de fapt Simona Halep a fost huiduită, a fost făcut public cu acordul lui Liviu Dragnea.

”SHARE ! Dovada din care rezulta clar ca GABRIELA FIREA MINTE ! Colajul fotografic cu Simona Halep (si care a generat scandalul "huiduielilor") postata informal pe un grup de comunicare NU A FOST DISTRIBUITA LA ORDINUL LUI LIVIU DRAGNEA ! Presedintele PSD NU CUNOȘTEA SUBIECTUL ! Nu a fost NICIODATA informat cu privire la aceat incident ! Nu a fost NICIODATA vorba ca organizațiile PSD din tara sa posteze acea fotografie pe paginile oficiale !

Print screen- ul a ajuns la Realitatea TV la ordinul fostului coordonator PSD ON LINE Adrian Zamfir ( cumatrul lui Banicioiu ) ajutat si de complicii săi ( despre care vom vorbi la momentul potrivit ) precum si de alti "infiltrați" in grupurile de comunicare ale PSD ( pe care- i cunosc si carora le - am monitorizat " din umbra " activitatea in ultimele 3 luni ) . Se cunoaste si identitatea celui care mi- a trimis poza cu pricina.

Deși nu este deloc " cavaleresc " o sa- i reamintesc dnei Firea ca, in miez de noapte, STIA CA URMEAZA SA FIU SACRIFICAT... si ca PERSONAL A DAT DISPOZITIA SA FIE OPRITĂ DISTRIBUIREA ! Despre modul in care "s- a aparat foarte bine in acel scandal " o sa va povestesc altădată ! Cu tot respectul , ESTE O MIRSAVIE SA FIE AMESTECAT LIVIU DRAGNEA intr- o chestiune despre care nu are habar. Fotografia de mai jos, reprezinta o parte a convorbirii din noaptea de 13 Iunie purtată de mine cu Dna Gabriela Firea. Nu as fi recurs la gestul de a face public fragmentul , daca nu as fi inteles in final ca FIREA e folosită de PONTA împotriva lui Dragnea ! Si ca sa spulber orice speculație , informez pe cei interesați ca TOATA CONSPIRAȚIA ÎMPOTRIVA LUI LIVIU DRAGNEA VA FI DEZVĂLUITĂ CURIND ! O sa fiți martorii unor " mojicii " fara precedent ! Va urma!”, a transmis George Harabagiu.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel