Firea, mesaj după CExN. Chirieac, prima reacție

Firea
Firea

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, la Antena 3, că prin discursul de la finalul CExN, Gabriela Firea a arătat calitățile unui candidat la președinția României.   

Analistul a apreciat modul în care Gabriela Firea a reușit să transforme înfrângerea în victorie. "Dragnea a câștigat bătălia din seara asta, însă am văzut un om politic autentic în acest moment: doamna Gabriela Firea. Să le dai cuvântul greilor partidului, Țuțuianu, Neacșu... Să le spui "acum tu, acum tu" și apoi să prezinți toată chestiunea ca pe o victorie... A zis că a fost un lucru bun că s-a discutat deschis. A venit pe trend pozitiv. A venit și și-a anunțat victoria. O ajută foarte mult experiența de jurnalist. Senzațional. A spus că rămâne în partid. A mutat reflectorul pe numărătoarea voturilor. A creat confuzie decredibilizând votul. A fost impecabilă. A folosit toate metodele.", a spus Chirieac la Antena 3. 

Primul adversar serios al lui Dragnea 

Chirieac consideră că prin acest discurs, Firea se conturează în primul adversar puternic al lui Dragnea și într-un veritabil candidat la președinția României. "Eu cred că vorbim despre primul candidat cu șanse la președinția României. Imaginea iconică, de dimineață, în centru, cu toți... comuniștii în spatele ei - brațul înarmat al poporului, baronii. Dar dânsa era în față și dădea mesajul. Un recital am văzut în această seară. Este singurul adversar politic a lui Liviu Dragnea, acum când vorbim", a declarat Chirieac.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel