Firea, mesaj după CExN. Chirieac, prima reacție

Firea
Firea

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, la Antena 3, că prin discursul de la finalul CExN, Gabriela Firea a arătat calitățile unui candidat la președinția României.   

Analistul a apreciat modul în care Gabriela Firea a reușit să transforme înfrângerea în victorie. "Dragnea a câștigat bătălia din seara asta, însă am văzut un om politic autentic în acest moment: doamna Gabriela Firea. Să le dai cuvântul greilor partidului, Țuțuianu, Neacșu... Să le spui "acum tu, acum tu" și apoi să prezinți toată chestiunea ca pe o victorie... A zis că a fost un lucru bun că s-a discutat deschis. A venit pe trend pozitiv. A venit și și-a anunțat victoria. O ajută foarte mult experiența de jurnalist. Senzațional. A spus că rămâne în partid. A mutat reflectorul pe numărătoarea voturilor. A creat confuzie decredibilizând votul. A fost impecabilă. A folosit toate metodele.", a spus Chirieac la Antena 3. 

Primul adversar serios al lui Dragnea 

Chirieac consideră că prin acest discurs, Firea se conturează în primul adversar puternic al lui Dragnea și într-un veritabil candidat la președinția României. "Eu cred că vorbim despre primul candidat cu șanse la președinția României. Imaginea iconică, de dimineață, în centru, cu toți... comuniștii în spatele ei - brațul înarmat al poporului, baronii. Dar dânsa era în față și dădea mesajul. Un recital am văzut în această seară. Este singurul adversar politic a lui Liviu Dragnea, acum când vorbim", a declarat Chirieac.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel