Firea, marea împăcare cu Dragnea: Las orgoliul politic. Nu voi ezita să merg acolo

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, marți, a declarat că, în vremuri de „restriște”, este nevoită să lase la o parte orgoliile și supărările politice. De asemenea, a spus că lasă la o parte „supărările” avute cu Liviu Dragnea, președintele PSD, pentru că pune mai presus interesul bucureștenilor.

„Că ne certăm între noi este una și poate peste 8-9 luni ne împăcăm, dar deasupra tuturor scandalurilor stă interesul cetățenilor. Poate că ești primar, ministru, consilier, premier, președinte de partid sau al unei Camere a Parlamentului, dar când este vorba despre interesul cetățeanului trebuie să trecem peste toate”, a spus, marți, Gabriela Firea.

„Dacă aș fi procedat altfel, cu siguranță chiar cetățenii ar fi considerat și mi-ar fi spus mâine, poimâine că pun deasupra interesului lor, supărările mele, emoțiile mele, iar asta nu este în interesul cetățenilor”, a adăugat primarul general.

„În ceea ce îi privește pe bucureșteni, las totul de la mine pentru a putea debloca proiectele din București (...) Las la o parte orgoliul politic și nu voi ezita să merg acolo unde trebuie să merg, fără a-mi călca în picioare principiile, pentru a rezolva situația din Primăria Capitalei", a mai declarat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel