Firea: Jigniri în plenul Senatului. Liberalii tac și înghit, dar îmi e milă de români

Foto Facebook Gabriela Firea
Foto Facebook Gabriela Firea

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a reacționat, recent, cu privire la „jignirile din plenul Senatului”. 

„Pe mâna cui a încăput țara!?” - așa începe Gabriela Firea o postare de pe Facebook, legată de „jignirile din plenul Senatului”.

Firea a explicat că „un senator USR-PLUS i-a făcut „populiști și inoportuni” pe liberali. „Colegi de guvernare, nu altfel!”, a atras atenția fostul edil al Capitalei. 

Motivul jignirilor, precizează Firea, a fost „un proiect de lege propus de liberalul Florin Roman, care prevede acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum și a celor deportate în străinatate, sau care au trecut prin prizonierat.”

„Și au si anuntat veseli că vor vota împotriva proiectului! Liberalii tac și inghit. Nu de ei îmi e milă! Ci de români! Care sunt nevoiți să suporte o “CDR 2” - mai arogantă și mai ipocrită, în care, în afară de bătălia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, nu se livrează nimic bun pentru oameni.”, se mai arată în postarea Gabrielei Firea. 

Firea, după declaraţiile lui Cîţu despre bugetul Capitalei

Anterior, Gabriela Firea, primar al Capitalei în mandatul 2016-2020, a comentat declaraţiile făcute de către premierul Cîţu pe seama bugetului Bucureştiului. 

„Cât de scurte sunt picioarele minciunii PNL - USR/Plus! 6 luni a durat mirajul 'dreptei unite'! Exact cu asta au manipulat bucurestenii: că sunt la guvernare si vor ajuta cu bani si proiecte Capitala! Că, dacă sunt eu primar, nu sprijină Bucureştiul!

Dar, dacă e ales primarul lor, va curge lapte si miere! După jumātate de an, bucureştenii primesc fiere şi de la primar, şi de la guvern! Păcat de atâtea proiecte începute şi abandonate! Ar trebui să le fie ruşine pentru toate minciunile spuse în campanie!”, transmitea Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel