Firea intră în luptă contra PNL: Ar trebui să se ascundă în gaură de șarpe după ce au făcut!

Firea
Firea

Gabriela Firea a făcut declarații cu privire la PNL, în emisiunea 'Sinteza Zilei' de la Antena 3, moderată de Mihai Gâdea.

'Am auzit un subiect asupra căruia PNL nici nu ar trebui să deschidă gura. Mă refer la faptul că PSD ar fi politizat administrația publică centrală și locală. Cei de la PNL ar trebui să se ascundă în gaură de șarpe în legătură cu acest subiect! Felul în care a politizat PNL ministerele, guvernul, agențiile, primăriile și felul cum PDL-ul într-o noapte a schimbat toți oamenii din deconcentrate din întreaga țară și din ministere...nimeni nu a desăvârșit o astfel de campanie de politizare a administrației!'

Întrebată de Gâdea cu privire la planul PNL, dezvăluit prin declarația deputatului Florin Roman, cum că 100.000 de bugetari ar urma să fie dați afară din aparatul de stat când vor ajunge la guvernare, Gabriela Firea a declarat:

'Ei nu știu ce vorbesc. PNL are o atitudine extrem de arogantă și negativă față de toți bugetarii. Probabil, ei nu înțeleg că termenul de bugetari nu se referă la funcționarii din ministere, agenții sau deconcentrate. Tot timpul ei vorbesc urât de bugetari, care pot fi și medici, profesori, magistrați, învățători etc. Permanent este această dispută. PSD are o doctrină de centru stânga și a luat măsuri care să încurajeze mediul de afaceri. Faptul că prin doctrina noastră am eliminat inechitățile sociale și am sprijinit prin creșterea salariului minim și a salariului mediu, ca și cei mai săraci dintre români să ajungă la un nivel de suportabilitate, eu cred că este bine pentru România! Ajunsesem ca specialiști foarte buni în toate domeniile să plece din țară ca să își găsească un trai mai bun în străinătate. Îi văd cu câtă lejeritate (n.r. PNL) aruncă aceste cuvinte, dar sunt niște șabloane, vorbe fără conținut, fără nicio bază!' a spus Firea.

'Cu neplăcere, îmi aduc aminte de anul 2000, ca secretar de stat în Guvernul Mugur Isărescu, am preluat conducerea departamentului de comunicare chiar de la domnul Ludovic Orban. Erau 100 de angajați. În momentul când mi s-a dat sarcina din partea domnului premier să fac restructurarea acelui departament...am aflat că 50 dintre ei nici nu veneau la serviciu. Eu am acele agende. Repet, sunt oameni care ar trebui să se ascundă în scorbură cu privire la acest subiect al politizării administrației și la faptul că au angajat oameni pe pile, soții, amante, precum spun ei. Eu vă spun că erau oameni angajați la Guvernul României și nu veneau la muncă! Lucruri reale, lucruri trăite!' a mai spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel