Firea, informație despre toate terasele din București

Gabriela Firea a anunţat că vor fi căutate soluţii pentru ca terasele din Centrul vechi, dar şi din restul oraşului să funcţioneze legal, în condiţiile în care reprezentanţii Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA) s-au plâns de 'hăţişul birocratic'.

'Antreprenorii din Centrul vechi sunt nemulţumiţi de faptul că mulţi din agenţii economici din Centrul vechi funcţionează fără autorizaţie, dintr-un motiv foarte simplu: pentru a obţine o autorizaţie de funcţionare, trebuie să se adreseze atât PMB, cât şi Primăriei sectorului 3. Pentru eliberarea unui singur aviz sunt cerute mai multe acte, iar formalităţile sunt extrem de greoaie', a spus Primăria Capitalei.

Gabriela Firea, care s-a întâlnit, miercuri, la sediul PMB cu reprezentanţii HORA, a susţinut necesitatea creării unui comitet de lucru format din reprezentanţii Poliţiilor locale de la PMB şi de la Primăriile de sector, ai Direcţiilor juridice ale tuturor acestor instituţii, dar şi din oficiali ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

[citeste si]

Primarul general a convenit, împreună cu reprezentanţii antreprenorilor din Centrul vechi, ca acest comitet de lucru să prezinte la sfârşitul lunii septembrie soluţiile pentru 'deblocarea hăţişului birocratic' al obţinerii unei autorizaţii de funcţionare şi de uniformizare a procedurilor.

'Centrul vechi este una dintre cele mai importante atracţii ale Capitalei! A venit momentul să încetăm cu birocraţia, pentru a putea începe, cu adevărat, să ne ocupăm de bunăstarea oraşului! Prin asta înţeleg, în primul rând, ca Bucureştiul să devină, în fiecare zi, un oraş aproape de oameni şi de nevoile lor, o Capitală care ştie să-şi promoveze obiectivele turistice şi care, printr-o administraţie eficientă, poate să îşi sporească veniturile tocmai din punerea în valoare a oraşului', a precizat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel