Firea: Îmi aștept sentința. Dragnea are o singură preocupare

Denisa Zamfir / 16 noi 2018 / 12:33 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Descriere foto: Gabriela Firea

Gabriela Firea, Primarul Capitalei, a declarat că așteaptă să își primească sentința în Comitetul Executiv Național.

''În privința activității politice, îmi aștept sentința. Aștept să fim convocați la Comitetul Executiv, să vedem ce se va întâmpla acolo. Prea mari surprize nu cred că vor fi. Am înțeles că situația mea este deja decisă, dar voi merge. Am înțeles că se dorește pentru început să rămân fără funcțiile politice: președinte PSD București și Ilfov.'', a afirmat Gabriela Firea.

Referitor la parlamentarii PSD, apropiați ai Gabrielei, care și-au dat demisia din partid, zilele trecute, Primarul Capitalei susține că nu s-au consultat cu ea în această privință.

''Nu s-au consultat cu mine, dar mi-au transmis și mie ce au comunicat public, faptul că nu li s-a părut normal ca judecata sau evaluarea activității mele politice să nu se facă statutar, deplin democratic și transparent în Comitetul Executiv și au vrut să tragă un semnal de alarmă față de jocurile de culise și tratamentul nestatutar cu care sunt dezapreaciată. Mai exact, domnul Dragnea îi cheamă pe anumiți primari de sectoare, parlamentari, primari din Ilfov și din București și le propune funcțiile mele, eu încă nefiind îndepărtată din aceste funcții. După votul din ședința CEX de pe 2 septembrie, domnul Dragnea are o singură preocupare: cum să o înlăture din funcție pe Gabriela Firea. Nu mi se pare normală.''


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26