Firea îl somează pe Cîțu: Ne vom apăra în INSTANȚĂ!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Primarul Capitalei l-a avertizat pe Ministrul Finanțelor, într-un mesaj pe Facebook.

Gabriela Firea i-a condamnat abordarea lui Florin Cîțu, Ministrul Finanțelor, considerând că acesta a împărțit banii public la rectificarea bugetară după un criteriu politic.

Condamn ferm abordarea ministrului finanțelor, Florin Vasile Cîțu, care a împărțit banii publici la rectificarea bugetară după un singur criteriu: să răspundă strict intereselor politice. Îl somez pe domnul Cîțu să nu abuzeze de funcția pe care vremelnic o deține, împărțind banii publici ai românilor în mod discreționar. Ne vom apăra și în instanță, dacî va fi necesar”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Primarul Capitalei s-a oferit să îi ofere ministrului un curs de management

Rectificarea aprobată ieri de Guvern îi condamnă pe bucureșteni la lipsa de finanțare a unor servicii publice de maximă importanță. Nu voi permite ca lucrurile să rămână așa. Cetățenii trebuie să cunoască adevărul. Mă ofer să îi fac cadou domnului ministru, pentru început de mandat, un curs de management performant în administrație, pentru că declarațiile dumnealui arată clar că are nevoie să stăpânească noțiunile de bază ale procedurilor administrative”, a continuat Firea mesajul.

Banii solicitați nu sunt decât ai bucureștenilor

În final, Gabriela Firea a menționat că banii solicitați nu sunt decât ai bucureștenilor, pe care îi plătesc prin impozite și taxe, contribuind cu 25 de procente la Produsul Intern Brut al României.

Nu cerem banii nimănui, solicităm banii bucureștenilor, pe care aceștia îi plătesc prin impozite și taxe. Și contribuie cu 25% la PIB-ul țării. Primăria Capitalei este singura din țară care nu încasează impozite și taxe locale, acestea mergând către cele șase sectoare. Prin lege, bugetul PMB este alimentat de la Ministerul de Finanțe, din impozitul pe venit”, a încheiat Gabriela Firea mesajul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel