Firea îl atacă pe Iohannis: Vrea încă 10 ani de austeritate în România

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea consideră că zece ani cu o guvernare de dreapta pe care și-o dorește președintele PNL Klaus Iohannis ar însemna "încă 10 ani de austeritate în România" și "un coșmar pe care România nu are niciun motiv să-l mai îndure".

"Românii știu foarte bine ce le-a adus guvernarea de dreapta, acea dreaptă care l-a sprijinit pe Băsescu și acum îl sprijină pe Iohannis: austeritate, tăieri de pensii și salarii, spitale închise, birocrație excesivă, legi suspendate de la aplicare prin ordonanțe de urgență, asumări de răspundere a guvernului pe proiecte majore pentru a se evita dezbaterea publică. Încă zece ani în această manieră de guvernare ar fi însă un coșmar pe care România nu are niciun motiv să-l mai îndure. Klaus Werner Iohannis își dorește încă 10 ani de austeritate în România", a afirmat Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI: DEZBATERE MIRCEA GEOANĂ-TRAIAN BĂSESCU, moderată de Robert Turcescu. Dezvăluire făcută de Gabriela Firea

”Klaus Werner Iohannis a declarat, într-o conferință de presă la Cluj, că își dorește 'cel puțin zece ani cu un președinte de dreapta și un Guvern de dreapta, ca să punem România pe picioare'. O abordare clasică marca Traian Băsescu, cel pentru care acapararea totală a puterii a fost un obiectiv major din prima sa zi de mandat la Cotroceni", a adăugat Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel