Firea îl acuză pe Orban că scopul este s-o bage la pușcărie. ”Îi stau în gât”

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a intervenit la Antena 3, pentru a răspunde la atacul lui Ludovic Orban.

Gabriela Firea consideră că Ludovic Orban are un singur obiectiv, de a schimba primarul general al Capitalei. ”Eu știu aceste lucruri, îmi spun și mie colegi, prieteni, cunoscuți, că dl Orban a declanșat jihadul împotriva mea și le-a spus absolut tuturor că, dacă vor să se remarce, să obțină funcții și poziții înalte, trebuie să mă atace pe mine”. 

Acuzații grave

Primarul Capitalei mai acuză: ”Se întâlnește cu tot felul de persoane, mai mult sau mai puțin oficiale și ortodoxe aceste întâlniri, unele care n-ar trebui să aibă loc, spunând că în sondaje arată că eu nu pot să fiu schimbată decât dacă mi se vor face dosare, dacă mă bagă la pușcărie. Discută cu tot felul de jurnaliști de investigații, să scormonească, să inventeze ceva în legătură cu mine, doar, doar vor schimba opțiunea bucureștenilor”. 

Pentru aceste acuzații grave, Gabriela Firea a susținut că are dovezi. Mai mult, ea l-a acuzat pe Orban că mai încearcă să ”mituiască” o parte a presei pentru a scrie lucruri neadevărate despre ea. 

Companiile municipale ”îi stau în gât”

Despre companiile municipale, primarul general susține că ”îi stau în gât” lui Ludovic Orban, care ”prefera ca bugetul Capitalei să fie sufocat de rechinii așa-ziși de dreapta, de căpușele peneliste”. 

Vezi și: Orban, ATAC la Firea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel