Firea îi dă replica lui Predoiu după ce a spus că PSD minte în sondaje

Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Municipiului București, i-a răspuns contracandidatului de la PNL, Cătălin Predoiu, care a făcut acuzații dure.

"Nicio noutate: PSD minte și în programe, și în sondaje. A început campania de intoxicare în stilul „Ponta – 2014", cu sondaje de propagandă ieftină aruncate pe piață. De ce le e frică, nu vor scăpa: lupta se va da între PNL și PSD (plus acoliții ALDE și UNPR) și o vom câștiga. Sunt convins că bucureștenii nu vor preda orașul Mafiei din Iflov. București, PSD nu e în firea ta!", a scris Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Capitală, pe pagina sa de Facebook.

În emisiunea "100 de minute" de la Antena 3, Gabriela Firea, candidata PSD pentru București, a răspuns: "PSD nu a difuzat niciun sondaj de opinie nici direct, nici pe surse. De la începutul anului nu am mai realizat sondaje cantitative, ci doar calitative în ceea ce privește preocupările bucureștenilor și îngrijorările lor. Ne-am asumat de fiecare dată toate aceste cercetări de piață, așa cum prevede legea. Scornelile domnului Predoiu mă lasă rece. Nu știu la ce știre se referă, la ce cifre se referă. Noi nu am difuzat nimic".

Candidata PSD a mai spus "Cât privește 'mafia din Ilfov', vreau să-i aduc aminte că președintele Consiliului Județean Ilfov este liberal, fost prefect de Ilfov, înainte a fost președinte de Consiliu Județean Ilfov un domn de la PDL care actualmente este în organizația PNL Ilfov, 30 de primari din Ilfov din cei 40 sunt liberali", potrivit antena3.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel