Firea și Zgonea, apel către tripleta Băsescu-Iohannis-Blaga

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, au făcut apel către tripleta Traian Băsescu-Klaus Iohannis-Vasile Blaga pentru a nu mai bloca numirea Corinei Crețu în funcția de comisar european pentru portofoliul de Politică Regională. 

Gabriela Firea a declarat: " Mă alătur domnului Victor Ponta și fac un apel de bun-simț către liderii opoziției, să renunțe la acțiunile de sabotaj și să se alăture susținerii Corinei Crețu pentru această poziție importantă pentru România. Băsescu-Iohannis-Blaga să înțeleagă că aici este vorba de interesul național, iar acesta este mai presus decât orice bătălie politică internă”, a declarat Gabriela Firea, vicepresesdinte PSD". 

Și Valeriu Zgonea a susținut același demers: "Fac apel, din nou, către tripleta Iohannis-Băsescu-Blaga să respecte interesul României și să nu mai amenințe viitorul și prestigiul țării, doar pentru niște avantaje electorale! Vreau să remarc atitudinea conflictuală și abordarea pur electorală a domnilor Iohannis și Blaga, ce contrastează cu tonul instituțional corect și respectuos al premierului Ponta. Este o diferență totală de atitudine, Victor Ponta comportându-se exact așa cum trebuie să o facă un adevărat om de stat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel