Urmărește emisiunea live


Firea, huiduită la evenimentul Simonei Halep. Chirieac: Nivelul de ură din societate este toxic

Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Națională, unde Simona Halep a adus trofeul câştigat la turneul de tenis de la Roland Garros. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat episodul.

Primăria Capitalei a organizat evenimentul însă în introducere Gabriela Firea a fost huiduită masiv când a prezentat-o pe marea noastră campioană.

„Acest lucru nu se face, chiar dacă nu ești de acord cu PSD-ul. Dânsa era acolo în calitatea de Primar al Bucureștiului. Simona Halep era în vizită la București. Doamna Firea doar a condus-o pe scenă și a rostit două fraze pentru a o introduce pe marea campioană.

Nivelul de ură atins în societatea românească este toxic în acest moment. Ceva trebuie făcut pentru ca lucrurile să revină la normalitatea. ”Nu ești de acord” cu doamna Firea din cauza traficului, foarte bine, dar în acest moment era vorba de altceva, despre introducerea unei mari campioane care a reprezenta cu cinste țara în capitala Franței. Nu erau numai cerșetorii români de pe Champs Elysees, era și Simona Halep care a plecat cu premiul de la Roland Garros acasă”, a spus Bogdan Chirieac, la România TV.

„Dincolo de bucuria pe care ne-a oferit-o Simona Halep este și o radiografie exactă a situației societății românești”, a concluzionat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel