Firea: Grindeanu a jucat balena albastră politică

Joi, 15 iunie, Gabriela Firea a spus că Sorin Grindeanu joacă „balena albastră politică”, în contextul în care premierul a anunțat că va demisiona după ce Liviu Dragnea va face același lucru.

„Dacă — ipotetic vorbind — un nebun ne spune să ne aruncăm de la etajul 20, pentru că apoi se aruncă și el, noi ce facem? Îl urmăm? Domnul Grindeanu a jucat în această seară 'balena albastră' politică. Dumnealui se sinucide politic și mai vrea să se sinucidă cu el încă vreo 14. Haideți să fim serioși! Avem o răspundere. (...) Am promis ceva românilor și la nivel local, eu, aici, în București, și colegii parlamentari. Și acum vrem să ne ținem de cuvânt", a spus Firea, potrivit Agerpres, la România TV.

În altă ordine de idei, Gabriela Firea a susținut că deține informații potrivit cărora Sorin Grindeanu ar fi început miercuri seara să sune mai mulți membri PSD pentru a le oferi funcții sau locuri în Guvern.

De asemenea, a mai afirmat că în acest moment Grindeanu are „un proiect personal", acela de a „dezintegra PSD-ul", fiind ajutat de câțiva colegi nemulțumiți de faptul că nu se mai află în fruntea partidului. Totodată, a spus că regretă că nu a semnalat mai din timp anumite nerealizări ale Guvernului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel