Firea: Ghinea s-a comportat ca un elev corigent la examen

Foto Facebook Gabriela Firea
Foto Facebook Gabriela Firea

Prim-vicepreședintele PSD a reacționat privind situația fondurilor europene, acuzând că Ghinea „s-a comportat ca un elev corigent la examen.”

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a reacționat privind controversele din jurul PNRR, spunând că nu au fost respectate criteriile și comparându-l pe ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, cu un elev corigent. 

Gabriela Firea a vorbit luni seară, la „Subiectiv” despre banii pentru autostrăzi bugetați de guvern în PNRR. Comisia a crezut, conform declarațiile lui Ghinea de săptămâna trecută, că „avem o alocare prea mare pentru infrastructura rutieră.”

„Nu am indus o notă de glumă în discursul meu, ci pur și simplu domnul Ghinea s-a comportat ca un elev corigent care s-a dus totuși la un examen, că poate *pocnește* și el ceva, poate spune ceva, poate-i pică o lecție la care totuși a citit ceva.”, a spus Firea la Antena3. 

VEZI ȘI: PNRR. Ghinea zice că totul e ok, dar aruncă o săgeată către PSD

Gabriela Firea a lansat apoi, retoric, o întrebare: „Cum să te duci cu autostrăzi dacă tu trebuie să reconstruiești țara post-Covid?”.

Planul Național de Redresare și Reziliență a fost adoptat de Guvern pe 7 aprilie. Documentul pus luna trecută în dezbatere publică, arată că Guvernul a bugetat prin PNRR cheltuieli de peste 41 de miliarde de euro, mai mari decât suma destinată României, aproximativ 29,2 miliarde de euro.

Astăzi, vicepremierul Dan Barna a explicat, după ședința de lucru de la Cotroceni, că s-au purtat discuții privind acele componente care fac diferența între 29-30 de miliarde de euro și 40-41 de miliarde de euro. 

VEZI ȘI: Barna spune ce a discutat cu Iohannis 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel