Firea: Există un loc neaglomerat în București? Spuneţi-mi-l mie, că-mi fac casă acolo

Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, astăzi, că tot Bucureștiul este aglomerat, implicit și în zona unde sunt izolați suspecții cu coronavirus. 

”Toate spitalele din Capitală sunt în zone aglomerate, şi cele ale Primăriei, şi ale Ministerului Sănătăţii. Există vreun loc neaglomerat în Bucureşti? Spuneţi-mi-l mie, că-mi fac casă acolo”, a spus Gabriela Firea în cadrul unei conferințe, conform Mediafax. 

Primarul a mai declarat că nu ţine secret locul unde sunt izolaţi suspecţii de coronavirus, dar aceştia au nevoie de linişte, nu de ”mitinguri de protest sau de unii care să vină cu furcile să-i alunge din ţară”.

”S-a mai spus că pe aceeaşi uşă intră bolnavi la dializă şi la RMN şi tot acolo sunt aduşi şi cetăţenii care sunt în carantină. Fals. Sunt intrări total separate, circuite separate, nu au nicio legătură”, a explicat primarul. 

Declarațiile Gabrielei Firea sunt o reacție la afirmațiile recente ale deputatului USR Emanuel Ungureanu. Acesta a spus că imobilul din București în care se află suspecții de coronavirus este într-o zonă aglomerată, în aceeaşi clădire fiind trataţi şi pacienţi cu insuficienţă renală cronică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel