Firea, excludere PSD. Bogdan Duca: Ar putea să o avantajeze

PSD
Descriere foto: PSD

Bogdan Duca a discutat, pe marginea excluderilor lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu din PSD, despre  alte posibile excluderi din partid, cum ar fi cea a Gabrielei Firea.

"Aş vrea să fac o observaţie. Am fost cumva mirat. Partidul Comunist Român avea un obicei: acela de a păstra stenogramele tuturor şedinţelor. Se înregistrau pentru că se puteau verifica astfel declaraţiile spuse în anumite momente ale şedinţelor. Sunt mirat de declaraţia lui Liviu Dragnea, care îşi exprimă rezerve şi condamnă categoric înregistrarea unor şedinţe. Metoda aceasta poate salva foarte multe lucruri, care rămân într-o arhivă a partidului. În momentul în care se ştie că o şedinţă este inregsitrată şi tonul este altul, ideile sunt altele.

Nu mă aştept la alte excluderi, oricum nu la excluderea doamnei Firea, din raţiuni politice. Ocupă funcţia în care excluderea paradoxală ar putea să o avantajeze, i-ar putea deschide noi oportunități politice, din nenumărate puncte de vedere, inclusiv criza de lideri a opoziţiei. Gândiţi-vă ce ar însemna un primar independent al Bucureştiului", a spus Bogdan Duca, în emisiunea 100 de minute de la Antena 3.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26