Firea, după declarațiile lui Nicușor Dan: Asta se cheamă înșelătorie pe față!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Gabriela Firea a reacționat după declarațiile făcute de Nicușor Dan, miercuri. 

Printr-o postare pe Facebook, candidata PSD la parlamentare Gabriela Firea a transmis că „a ieșit primarul dreptei unite să ne spună că va fi rău. Greu. Să avem răbdare. După ce toată campania a promis că va fi bine, că are guvernul de partea să, care îi va da buget îndestulător și aprobări rapide pentru proiecte.”

Fostul primar general susține că Nicușor Dan „spune adevărul” acum că „s-a terminat campania, și-a luat omul votul de la cetățeni, plus ce au mai furat cu procese verbale modificate cu carioca, tablete “defecte”, voturi nule etc.”

„Adevărul e că va fi cam greu și “cetățenii trebuie să înțeleagă și să aibă răbdare”, zice primarul „noului București”, a completat Firea. 

Firea: Asta e realitatea! Înșelătorie pe față!


De asemenea, Gabriela Firea a subliniat că „nu sunt bani, primăria are datorii - ce am repetat până la epuizare -, vor fi avarii - deci opriri de apă caldă și căldură, traficul s-a mai domolit cu școlile online și telemunca, spitalele sunt construite înainte de Revoluție - deci e greu cu noile condiții ISU.

Dar, pentru toate există o rezolvare : call center! Da, același care era și înainte. Același număr, aceiași oameni. Asta e realitatea! Altă decât cea clamată în campanie!”.

În încheierea, Firea a scris că „asta se cheamă înșelătorie pe față! Să-i înșeli pe oameni că o vor duce bine cu ține, că ai soluții, susținere și pe urmă să-i anunți că va fi greu. Că trebuie să fie calmi și răbdători. A mai căzut un mit. Din păcate pentru noi toți.”

A iesit primarul dreptei unite sa ne spuna ca va fi rau. Greu. Sa avem rabdare. Dupa ce toata campania a promis ca va fi...

Publicată de Gabriela Firea pe Miercuri, 18 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel