Firea, după Congresul PSD: Perioada în care se vorbea pe la colţuri a trecut

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Gabriela Firea a făcut primele declarații după Congresul PSD, în urma căruia Marcel Ciolacu a fost numit președintele partidului.

"Cred că perioada în care se vorbea foarte mult pe la colţuri a trecut. Se transmiteau zvonuri şi ştiri pe surse, iar atunci când ajungeam într-un for statutar şi eram obligaţi să ne spunem un punct de vedere puneam capul în jos precum ghiocelul, ieşeam la toaletă din zece în zece minute sau ne făceam că ne sună un coleg din birou şi ardea ceva chiar atunci, ca să nu ne asumăm răspunderea.

Ne-am promis să începem o altfel de coordonare pentru că noi nu ne considerăm şefii partidului. Noi suntem colegii tuturor celor din ţară. Nu ne considerăm superiori în vreun fel. Ei ne-au desemnat, ne-au delegat, azi ne-au şi votat şi îi vom reprezenta cu cinste. Vrem să restabilim încrederea între noi, credinţa că ceea ce spunem este ceea ce gândim şi să nu mai vorbim între noi cu dublu limbaj sau cu mesaje transmise prin presă", a spus Gabriela Firea, la finalul Congresului PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel