Firea - Dragnea, scandal. Hillerin: Nu poate da Dragnea din pix...

Bogdan Cotigă / 06 sep 2018 / 10:45 Salveaza PDF Comentarii
Dragnea
Descriere foto: Dragnea

Junalistul Patrick Andre de Hillerin a analizat solicitările către guvern și Liviu Dragnea făcute de primarul, Gabriela Firea, concluzionând că edilul șef al Capitalei trebuia ia în considerare legile înainte de a se plânge.

Hillerin a scris pe Facebook că Firea nu poate să îi ceară lui Dragnea să îi dea metroul și centura ca și cum aceste obiective de investiție ar fi în proprietatea personală a șefului Camerei Deputaților. "Am remarcat, la un moment dat, cum doamna începe să o ia personal: "Nu mi-a dat Dragnea metroul, nu mi-a dat Dragnea centura Capitalei... În primul rând, înțeleg că urmau să i se dea ei, nu Bucureștiului. În al doilea rând, înțeleg că le are Dragnea pe inventar, deși nu le-a trecut în declarația de avere. Dar dacă spune doamna că-s la el...", a scris Hillerin.

"Este nevoie de legi"

Jurnalistul explică că pentru transferul acestor obiective în inventarul Capitalei era nevoie de legi și nu de dorința unui singur om, fie el și Liviu Dragnea. "Cu siguranță că și în cazurile enumerate de eaeste nevoie de legi, că nu poate da Dragnea din pix nimic, nici metroul și nici centura Bucureștiului nefiind niște firme cu acțiuni la purtător. Dar, na, poate știe Firea ce spune, că doar ne-a spus că a fost ziarist peste 20 de ani" a adăugat Hillerin. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24