Firea, anunț înainte de CExN al PSD: Voi merge

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a făcut un anunț important, înainte de CExN PSD.

"Din nefericire, se adeveresc cele mai sumbre previziuni ale mele de anul trecut. Am spus că am aflat că pe 8 noaimebrie când nu eram țară că domnul Dragnea i-a chemat pe primarii de la sectoare şi le-a spus că vrea să ia decizii împotriva mea. Din acel moment am ştiut că vrea să ne dezbine, noi fiind o echipă.  La acel moment, a spus că sunt aberaţii şi că nu este adevărat şi că nu va tăia niciun leu. Ceea ce se întâmplă acum. În momentul în care am citit pe site-ul Ministerului de Finanţe, lucrurile acum sunt publice. De la Primăria Capitalei s-a tăiat 25%, 180 de milioane de euro. Supărarea domnului Dragrea pe mine costă bucureștenii 180 milioane de euro. De asta am şi zis că eu cred îi urăşte pe bucureşteni (...) 

Dacă rămâne în această formă bugetul de stat şi domnul Dragnea nu înţelege să nu-i pedepsească pe bucureşteni şi să nu mai demonstreze că îi urăşte, noi vom contesta şi la Curtea Constituţională, şi la consiliul legislativ şi la contencios, pe toate căile acest proiect pentru că încalcă multe legi. În primul rând, Constituţia. Municipiul Bucureşti este Capitala României şi nu poate domnul Dragnea, obligând Ministerul de Finanţe să modifice bugetul din condei şi să încalce Constituţia şi legea administraţiei şi toate serviciile sociale şi pe de o parte legea finanţelor publice locale, prin legea bugetului", a declarat Gabriela Firea.

"Guvernul este condus de domnul Dragnea"

"Nu se poate vorbi cu el este o persoană care nu mai vorbeşte decât cu câţiva apropiaţi. A făcut tot posibilul să mă scoată din Comitetul Executiv. Îi învrăjbeşte pe colegii mei de la Bucureşti împotriva mea. Voi merge la toate grupurile parlamentare, cu cifrele pe masă, cu amendamentele pe care le pregătim arătând câte legi încalcă domnul Dragnea. Să fim serioşi, Guvernul este condus de domnul Dragnea", a declarat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel